Banden

Een belangrijk onderdeel in ons bedrijf en van uw auto zijn natuurlijk uw banden. Wij leveren ze in alle soorten en maten en tegen een hele scherpe prijs.

Winterbanden

Een hot item tegenwoordig en dat is niet voor niets, ze verhogen inderdaad uw veiligheid door u meer grip en een kortere remweg te leveren in winterse omstandigheden. Omdat hierin ook een breed scala aan te bieden is proberen wij u altijd een zo volledig mogelijk beeld te geven wat de mogelijkheden zijn voor uw auto. Een nieuw soort optie is om een set winterbanden bij ons te huren, dit als u bijvoorbeeld de banden maar 1x tijdelijk nodig heeft voor een (wintersport) vakantie. Dit kan u natuurlijk veel geld besparen indien u ze niet in normale omstandigheden in Nederland wil rijden.

Velgen

We kunnen u hierin ook een prima assortiment aanbieden en u eventueel voorbeelden tonen. Doordat er een zeer grote verscheidenheid aan modellen en maten mogelijk is, hebben wij hierin een beperkte voorraad, echter alle modellen en maten zijn zeer snel te leveren. Dit geld overigens ook voor een evt. set velgen voor uw winterbanden indien gewenst.

Uitlijnen

Ook dit is een zeer belangrijk onderdeel met betrekking tot uw banden. Een verkeerde uitlijning kan zorgen voor een zeer hoog bandenslijtage patroon.